Navorming

Datum Onderwerp Spreker Rubriek CP
09/03/2023 Persoonlijkheidsstoornissen: (niet?) te begrijpen, mee samen te werken of te helpen? Toch wel! Dr. Tania Jacobs (psychologe Sint-Annendael) & dr. Ivica Holjevac
(psychiater en psychotherapeut, Sint-Annendael)
2 2
Titel bijscholing: Persoonlijkheidsstoornissen: (niet?) te begrijpen, mee samen te werken of te helpen? Toch wel!
Omschrijving: We kennen ze allemaal wel, de patiŽnten die in crisis bellen voor een dringende consultatie en dan toch niet opdagen op de afspraak die we in onze drukbezette agenda hebben geforceerd. Of de patiŽnten waarbij je je woorden wikt en weegt om geen gevoelige snaar te raken en zich toch afgewezen voelen. Mensen met persoonlijkheidsstoornissen. In onze uiteenzetting staan we stil bij de verschillende uitingsvormen van een persoonlijkheidsstoornis, de diagnostiek ervan, de onderliggende dynamiek die verklaart waarom deze mensen vaak in destructieve patronen terechtkomen en ook de therapeutische relatie zo makkelijk onder druk komt te staan. We gaan in op specialistische en generalistische behandelvormen en de werkzame factoren van behandelingen. En we geven handvaten voor het aangaan en onderhouden van een constructieve behandelrelatie.
Aanvangsuur: 9 Mar 2023 om 21:00
Locatie: Hof te Rhode
Rodestraat 7
3290 Schaffen (Diest)
Tel. 013 33 36 09
Website: http://www.hofterhode.be
Naam spreker: Dr. Tania Jacobs (psychologe Sint-Annendael) & dr. Ivica Holjevac  (psychiater en psychotherapeut, Sint-Annendael)
Registratiecode: 23006284
Accreditering? Ja
Rubriek: Regionale seminaries (2)
Creditpoints: 2 creditpoints

Gelieve in te loggen op de website om u in te schrijven voor deze bijscholing.
Indien u nog niet geregistreerd bent op onze website kan u dit doen door hier te klikken.